Aankoop advies & installatie

Wanneer de computerapparatuur de 5 jaar gepasseerd is, dan is deze afgeschreven. In het geval van de randapparatuur hoeft deze niet direct vervangen worden. In een geval van een defect kan dit misschien wel raadzaam zijn. Bij laptops en in mindere mate desktops kan het wel interessant zijn om deze te vervangen.

Maar wat heb je nu precies nodig om de komende 5 jaar weer goed vooruit te kunnen. Dit ligt geheel aan wat er precies wordt gedaan met de computer, wat de wensen zijn en ook wat het budget is.

Aan de hand van deze gegevens breng ik een onafhankelijk advies uit welke apparatuur het beste aangeschaft kan worden.

Uiteraard wil ik de aangeschafte producten graag voor jou komen installeren en configureren. Dan hoef jij je daar niet druk over te maken.

Hulp op afstand

De meeste softwarematige problemen kunnen via hulp op afstand verholpen worden.
Dit kan een emailprobleem zijn of het installeren van software.

Via de software van www.anydesk.com kan ik met jouw toestemming tijdelijk de besturing op afstand overnemen en het probleem oplossen. Tijdens deze werkzaamheden kijk jij mee, zodat je precies kan zien wat ik doe.

Is het softwareprobleem verholpen, dan verbreek ik de verbinding en heb ik geen toegang meer tot jouw computer.

Na deze supportdienst, zal ik een factuur opmaken en je deze per email toesturen.
De hulp op afstand supportdienst kost € 15,- per kwartier inclusief BTW.

Probleem oplossend

Jij hebt enige tijd geleden mijn flyer in de brievenbus ontvangen en je hebt inmiddels een lijstje gemaakt met ‘problemen’ die opgelost moeten worden. Ik kom graag bij jou thuis of op kantoor langs om samen naar deze ‘problemen’ te kijken. In de meeste situaties kan ik dit probleem direct oplossen. In andere gevallen kan het zijn dat er nieuw producten nodig zijn.
Deze producten kan je bij mij kopen.

Ook geef ik graag les in één of meerdere afspraken om jou verder op weg te helpen met een nieuwe computer, laptop of tablet. Samen gaan wij dan rond de tafel zitten en nemen wij eerst door wat je wilt leren. Aan de hand daarvan maken wij een stappenplan zodat ik je hier verder mee kan helpen.

Ik kom langs bij jou, wanneer het jou uitkomt. Dit kan doordeweeks, overdag of in de avonduren. Ook zaterdag behoort tot de mogelijkheden. Indien er enige spoed van toepassing is of doordeweeks & zaterdag niet goed uitkomt, dan kan ik op zondagmiddag langskomen.

Voor een bezoek reken ik € 27,50 per half uur incl. BTW. Er zijn geen voorrijkosten en de betaling kan bij voorkeur per pin voldaan worden. Desgewenst kan ik achteraf de factuur per email toezenden.

Waarom Martijns-Support?

Ik ben jouw aanspreekpunt, er is geen helpdesk en er kan geen discussie ergens over ontstaan. Ik kom ook bij jou persoonlijk langs, als volwaardig ICT-partner help ik met ieder probleem. Hoe klein ook.