Over Martijns-Support

Wie is Martijn?

Martijn is een ondernemer die zijn jarenlange ervaring in computers, netwerken en audio & video graag inzet om anderen te helpen. Ik help graag mensen op weg in de wirwar met alles wat hiermee te maken heeft. Voor ieder probleem is er een nieuwe uitdaging om aan te gaan.

Support van diensten

Ik bied Mac support en Windows support in Amsterdam.
Ook bied ik andere diensten aan om jou te helpen.

Support van Mac of Windows

Ik bied Mac support en Windows support in Amsterdam.
Ook bied ik andere diensten aan om jou te helpen.

De WiFi is onbetrouwbaar

Dit zal niemand vreemd in de oren klinken: de WiFi valt wel eens weg of ergens in huis of kantoor is er een slechte ontvangst. Dit kan leiden tot ergernis.

Er zijn vele verschillende oplossingen om een stabiel en snel WiFi-netwerk te creëren met een goed bereik. Welke oplossing voor jou van toepassing is ligt aan de bestaande WiFi infrastructuur, het huis en de apparaten.

Ik kom graag langs om een inventarisatie te maken van de bestaande situatie. In veel gevallen kan ik deze direct optimaliseren eventueel met de aanschaf van een aanvullend product.
Ik heb verschillende WiFi producten bij mij om direct te plaatsen en te configureren.

Vervanging van de oude harde schijf

Na verloop van tijd wordt de computer of Mac steeds trager. Dit komt veelal door allerlei software updates van Windows of het MacOS. Ook zijn er andere softwarepakketten die veel vragen van de hardware van de computer.

In veel van de gevallen wordt de performance van de computer het meest bepaald door de harde schijf. In bijna alle computers en Mac’s is het mogelijk om deze te vervangen voor een SSD-schijf.

Door het plaatsen van een SSD-schijf gaat de snelheid van de computer of Mac aanzienlijk vooruit en start deze weer snel op. Ook het opstarten van andere programma’s gaat weer sneller.

Ik heb verschillende SSD-schijven tijdens mijn bezoek bij mij, zodat ik deze direct kan plaatsen zodat jij je computer niet hoeft te missen.

Maak een backup eenvoudiger

Op iedere computer staat er tegenwoordig een grote hoeveelheid van data opgeslagen. Denk hierbij aan duizenden vakantiefoto’s, office documenten of een muziekcollectie. Niemand wil deze kwijtraken op het moment dat er wat misgaat met de computer.

Een backup van deze data is hierin essentieel. Het automatisch maken van een backup is in sommige gevallen nog niet ingesteld of niet efficiënt toegepast.
Voor het maken van een backup is doen van één handeling genoeg voor het maken hiervan.

In sommige gevallen kan er ook gekozen worden voor het maken van een backup in de Cloud.
Ik kan jou hier advies in geven en deze goed voor je instellen.

Omgaan met wachtwoorden

De veel gehoorde vraag is tegenwoordig toch wel hoe om te gaan met zoveel verschillende wachtwoorden. Iedere website, app of apparaat heeft wel een wachtwoord of een speciale code.

In de meestal gevallen heb je een wachtwoord waar je allerlei combinaties op hebt bedacht.
Ook nu met nieuwe wetgeving is het van belang dat er een veilig wachtwoord wordt gekozen.

Ik kan jou verder helpen om je wachtwoorden te organiseren maar ook om te adviseren wat je juist niet moet doen. Ook kan ik oplossingen aandragen dat dit geen ergernis meer gaat worden.

Last van een trage Macbook of iMac?

Met een upgrade wordt deze aanzienlijk sneller.

 • review rating 5  Als het om mijn PC en MacBook gaat, is Martijn de garantie dat ik nooit lang zonder zit. Er hoeft maar iets fout te gaan, of hij staat paraat om te helpen. Niet alleen reactief, ook pro-actief. Op zijn advies heb ik zowel mijn ietwat trage Windows- als Apple-apparatuur door hem laten upgraden, waardoor ik er weer een tijd mee kan werken. En alles bij mij ter plekke. Dus ik hoef niet met mijn apparatuur te slepen. Martijn werkt netjes en snel. En hij zal nooit teveel tijd in rekening brengen. Erg blij mee.

  thumb Harm Weistra
  6/08/2018

  review rating 5  Martijn is net als mister Wolf uit Pulp Piction: he solves problems. Hij reageert altijd meteen. Hij kan vaak dezelfde dag nog langskomen. Heel fijn, want internet is een eerste levensbehoefte geworden. En na afloop zijn je wifi/kabel/netwerk/ printer problemen als sneeuw voor de zon verdwenen. Extra plus: aan de ergste digibeet kan hij nog uitleggen wat hij gedaan heeft, en wat jij zelf voortaan het beste kunt doen. Dus: inhuren deze gast!

  thumb Bibejan Lansink
  6/10/2018
 • review rating 5  Martijn heeft kennis van zaken, is snel en zeer oplossingsgericht voor allerhande ICT-problemen, zowel hardware/software. Hij weet in heldere taal uit te leggen, waar het om gaat: hij heeft absoluut leraarscapaciteiten..... Hij is communicatief en staat altijd voor je klaar, je hoeft niet lang te wachten voor een afspraak!

  thumb Beatrice van dorp
  7/11/2018

  review rating 5  Superservice! Al 2 jaar staat hij paraat voor voor kleine en grote werkzaamheden aan mijn netwerk en/of laptop.

  thumb Jon Assink
  7/09/2018
 • review rating 5  Tot nu toe heb ik 3 x de hulp ingeroepen van Martijn van Martijn-Support. Alle 3 keren heeft Martijn me uitstekend geholpen. Dat begon al doordat hij zich voorafgaand aan onze afspraken had georiënteerd op het probleem. Tijdens zijn bezoeken luisterde hij zorgvuldig naar mijn vragen, en vervolgens wist hij zijn adviezen en oplossingen in begrijpelijke taal aan mij voor te leggen. De gekozen oplossingen heeft hij vervolgens naar mijn volledige tevredenheid uitgevoerd. In alle 3 de gevallen werden de oplossingen snel gerealiseerd, waardoor de rekeningen voor Martijns werk me enorm meevielen. Heeft u een probleem met uw Mac of pc, of wilt u advies over uitbreiding van uw systeem of de aanschaf van nieuwe apparatuur dan kan ik Martijns-Support van harte aanbevelen. Hans Kip, Amsterdam

  thumb Hans
  6/09/2018

  review rating 5  Ik heb zeer goede ervaringen met Martijn. Hij heeft mij met diverse macbook en telefoon 'issues' geholpen. Hij is accuraat, grondig, proactief en behulpzaam. Ook achteraf kon ik hem nog bellen of vragen stellen per mail. Ik kan hem zeker aanbevelen!

  thumb Catriene Smit
  6/10/2018

Een paar cijfertjes

0
Klanten
0
Mac upgrades
0
WiFi verbeterd
0
Jaren ervaring

Altijd bereikbaar

Voor iedere vraag

1

Bel mij

Ik ben telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 8:00 en 20:00

2

App mij

Appen kan natuurlijk altijd, ik reageer zo snel mogelijk

3

Mail mij

Stuur mij een email en je krijgt binnen 12 uur antwoord.

4

Sms mij

Stuur mij een SMS en krijg binnen korte tijd een reactie

Is de pc, Mac, iPhone of Androidphone defect?

Neem contact op en ik kom hem bij jou thuis repareren.

Bezoek aan huis

Ik kom aan huis of kantoor om te helpen met de verschillende ICT problemen.
Van installatie tot optimalistatie van de apparatuur.
De prijs is per half uur, Incl BTW.

27

50

maandag t/m zaterdag

ook in de avond

No-Cure/No-Pay

Systeem upgrade

De pc of Mac is traag maar hoeft nog niet vervangen te worden.
Met een upgrade van hardware kan deze zo weer jaren mee. Ik maak een offerte voor de hardware.
Incl BTW.

99

--

Voor Apple en Windows

Ik kom bij jou thuis

Aanzienlijke snelheidswinst

support abonnement

Van kleine software problemen tot instellingen, veelal zijn deze op afstand te verhelpen.
Met een abonnement help ik je voor een vaste prijs p/m met deze vraagstukken.
Inclusief hulp op afstand, Incl BTW.

49

99

maandag t/m zaterdag

ook in de avond

wanneer het jou uitkomt

Hulp op afstand

Software & instellingsproblemen op de Mac of Windows pc kunnen veelal
op afstand eenvoudig verholpen worden.
De prijs is per kwartier. Incl BTW.

15

--

Wanneer het jou uitkomt

Voor kleine softwareproblemen

Afrekening per kwartier